Πληροφορίες

Τα μολύβια , τα στυλό και οι γραφομηχανές δεν αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας, αντικαταστάθηκαν από τους εκτυπωτές. Κάθε επαγγελματίας αλλά και πολλοί ιδιώτες χρησιμοποιούν πλέον εκτυπωτές είτε Inkjet είτε Laser. Με τα σημερινά δεδομένα υπάρχουν περίπου 2500 – 3000 διαφορετικά μοντέλα εκτυπωτών στην αγορά και ο κάθε ένας αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο λόγω της κατασκευής αλλά και της λειτουργίας του.

Ζούμε σε μία πολλή δύσκολη οικονομικά εποχή όπου ο καθένας μας προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα ως προς το ζην. Αυτό αφορά και σε ένα μεγάλο ποσοστό και τα μελάνια ενός εκτυπωτή. Η υψηλή τιμή των μελανοδοχείων και των Toner οφείλεται στην χρηματοδότηση των εταιριών κατασκευής για την εξέλιξη νέων προϊόντων. Από την άλλη βέβαια το προϊόν αυτό θεωρείται High-Tech που στην ουσία είναι μιας χρήσης. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι τα καταστήματα αναγόμωσης, που με την παρουσία τους κάνουν την διαφορά ως προς την τιμή. Είναι όμως η διαφορά τιμής αρκετό για εσάς; Σίγουρα όχι, γιατί δεν φτάνει μόνο η καλή τιμή, θέλουμε και ποιότητα στις εκτυπώσεις μας. Η dr.refill μπορεί να σας προσφέρει και τα δύο! Στα καταστήματα της dr.refill τα μελανοδοχεία και τα Toner περνάνε από τεστ εκτύπωσης πριν το αγοράσει ο πελάτης. Με την εφεύρεση των Refill-systems και των μελανιών αναγόμωσης ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες σε ότι αφορά τις εκτυπώσεις. Αυτό όμως δεν αναιρεί τον όρο «ανθρώπινος παράγοντας», το οποίο σημαίνει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα όμως και το συμφέρον του πελάτη. Το τρίπτυχο ποιότητα, αξιοπιστία, μικρό κόστος, είναι το σύνθημα της εταιρίας μας και ο απώτερος σκοπός της, η εγκαθίδρυση στην συνείδηση σας ως η Νο1 εταιρία αναγόμωσης μελανιών στην Ελλάδα.


Μία μικρή ματιά σε ένα κλασικό εργαστήριο (χώρος εργασίας) Injekt της dr.refill. Τα εργαστήρια (χώρος εργασίας) της dr.refill είναι ορατά από τους πελάτες της, για τον λόγω ότι δεν έχουμε να σας κρύψουμε τίποτα. Απλά θέλουμε να σας δείξουμε πως η αναγόμωση δεν είναι κάτι “απλό”. Η αναγόμωση έχει εξελιχθεί πλέον σε μια ολόκληρη επιστήμη, και το μελανοδοχείο πρέπει να περάσει από διάφορα στάδια για να φτάσει στην τελική μορφή, όπως τη γνωρίζεται (ανακατασκευασμένο μελανοδοχείο). «Ξέρουμε είναι βρώμικη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει». Κάνουμε αναγομώσεις με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και στην τσέπη σας.